16 huhtikuuta, 2015

Pojat on poikii

Crusoe:   Muistatteko ku viimeks toivoin, ettei saatais uutta kissakaveria tänne messutuliaisiks? Noh, tuo emäntä päätti sitten pelata varman päälle ja hankki sen kaverin jo ennen messuja perjantaina. En oo ny ihan varma mitä oon tästä mieltä... Ny tuo meidän huone on taas blokattu tommosella verkko-ovella ja sen toisella puolella asuu kauheesti muriseva ja kyräilevä katti!


Sen nimi on kuulemma Pörrö ja se on neljän vanha, eli siis vanhempi ku mä. Emäntä sanoo et meidän pitäis olla sille kilttejä, koska se on uus täällä eikä tunne viel talon tapoja. Saapi nähdä, jos se ei lopeta tota kiroilua meille ni en mäkään jaksa olla kiltti. Kauheen ujolta tuo vaikuttaa silti, juoksee aina tonne raapimapuun viereen piiloon ku näkee ihmisiä, höh, eikö se tajuu et niiltä saa ruokaa ja rapsutuksia, eli tosi kivoja tyyppejä?Pakko sanoo et onhan toi aika komee jätkä, siisti valkonen raitakin hännässä! Sitä ei muuten moni tiedä et mun hännässä on tumma pitkittäisraita ;) Hieno sekin!

Toivottavasti toi ny tottuis meihin, koska saattaa olla et meidän leikkikaveri Bea lähtee kohta uuteen kotiin, sitä tullaan kuulemma taas kattomaan, just sitä kävi kans joku tyttö rapsuttelemassa. Tai se yritti rapsuttaa, Beahan on viel niin ujo tyttö vieraita ihmisiä kohtaan et se makoili vaan tuolla sohvan alla. Me Chaplinin kans oltiin kuitenkin herrasmiehiä ja viihdytettiin vierasta leikkimällä sen kans :) Ois se kyl aika tylsää jos tuo Bea lähtee täältä pois, sen kans on niin kiva leikkiä! Ja onhan se aikas söpökin.


Mut kattokaas miten hieno laatikko meil oli tääl yks päivä, oli ihan huippuu leikkii tolla!
8 kommenttia:

 1. Vähän kiva laatikko, kun sinne pääsee ihan kokonaan piiloon! Ja Pörrö näyttää kivalta kamulta. Miksiköhän se kiroilee, eikö sille ole opetettu käytöstapoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl kivan iso laatikko, vähän ärsytti kun toi Chaplin meni siihen päälle tallusteleen ja mää jäin jumiin :( Kunpa tietäis mikä sitä Pörröä risoo, me ollaan kuitenkin (lähestulkoon) kiltisti kyttäämässä vaan tossa verkolla ;)

   Poista
 2. Voi että! Kylläpä se onkin komea! Toivottavasti lakkaa kiroilemasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei oo kiva kuunnella tuommoista kielenkäyttöä :(

   Poista
 3. Saitte siis sittenkin uuden kaverin(: Onpas kiva ! Toivotaan että se tottuis teihin nopeesti. Ai teilläkin on iso laatikko, ne on ihan parhaita ! ((: -Justus & Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä heitti ton laatikon jo pois, oli kuulemma liian iso. En tajuu! :(

   Poista
 4. Pörrö on kyllä söpö, toivottavasti kiroilut ja ujoudet tasottuvat nopeasti niin pääsette leikkimään uuden kaverin kanssa :---) Ihana video ja niiiin iso laatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Pörrö sais kyl nopeasti tottuu meihin, koska Bea ja Bonniekin lähtee pois ja täällähän on sit ihan tylsäämälsää. Mut katotaan ny koska tuo emäntä uskaltaa avata ton verkko-oven...
   - Crusoe

   Poista

Naukaise mielipiteesi, ellei kissa vienyt kieltäsi ;)